Club Paloma Appartement is gelegen in het bekende stadje Gümbet op 400 meter afstand van het strand. Het gezellige stadscentrum van Bodrum ligt op 3 kilometer afstand. Op 50 meter van de accommodatie vindt u restaurants, winkels en een bushalte.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Club Paloma hotel Gumbet. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen

Club Paloma beschikt over 70 appartementen, 2 zwembaden met apart kindergedeelte, een supermarkt, een uitstekend restaurant, een bar en snackbar. Club Paloma Appartement biedt gratis draadloos internet in de lobby, in de meeste appartementen en aan het zwembad. Om uw kostbaarheden veilig op te bergen kunt u een kluisje huren bij de receptie. Deze accommodatie is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.


Uw appartement

Alle comfortabele appartementen zijn voorzien van een woon- en slaapkamer. Airco (tegen betaling), televisie met Nederlandse kanalen en radio. De badkamer is uitgerust met douche, toilet en föhn en het keukentje beschikt over een kookplaat, waterkoker en koelkast. Alle appartementen hebben een balkon of terras.

Sport & Ontspanning

In de accommodatie kunt u gebruikmaken van biljart (tegen betaling) en tafelvoetbal. Aan het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden door particulieren.

Verzorging

U verblijft in Club Paloma Appartement op basis van logies. Alle maaltijden, snacks en drankjes zijn tegen betaling.

Belangrijk in Club Paloma

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Club Paloma hotel Gumbet. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN