Als toerist kunt u voor het uitgaansleven uw hart ophalen in de Fethiye regio. Fethiye beschikt zelf over een uitgaansleven en daarnaast zijn er diverse resorts waar u ook gezellig kunt dineren of feesten.

Elk plaats in Fethiye heeft eigen gelegenheid om gezellig op stap te gaan. U kunt er heerlijk dineren en genieten van Turkse en internationale gerechten aan bijvoorbeeld de boulevard van Calis of aan het strand in Oludeniz. Daarnaast zijn er gezellige restaurants en bars in alle plaatsjes waar u kunt natafelen of wellicht zelfs een dansje kunt maken. Voor het wildere uitgaan in discotheken en de grote feesten moet u in Hisaronu zijn. Er zijn meerdere grote discotheken en dancings waar u andere mensen kunt ontmoeten of uit uw dak kan gaan met zowel Turken als buitenlanders. Time Out is momenteel zeker de bekendste discotheek in Hisaronu. In het seizoen tussen april en november is alles geopend in de resorts. Na het seizoen is het meeste gesloten alleen enkele bars en restaurants zijn nog geopend. Hisaronu blijft ook het hele jaar open alleen zult u meer Turken tegenkomen en is ook niet alles geopend.

Voor uitgaan het hele jaar door kunt u terecht in het centrum van Fethiye. Lekker dineren op de vismarkt waar u de vis uitkiest die ze voor u bereiden of wellicht wat eten in de haven. Gezellig een drankje kan daarna lekker in het centrum waar bars en restaurants tot laat open blijven. U komt veelal Turken tegen in het uitgaansleven van Fethiye en u moet dan ook op de Turkse uitgaanscultuur rekenen. Deze is zeker verschillend met die van Nederland en Belgie. Grote discotheken zijn er niet in Fethiye. Daarvoor kunt u naar Hisaronu maar gezellig een dansje wagen zit er zeker in.


Huizen te koop Turkije