Hieronder vindt u alle twee sterren hotels in Antalya met een waardering van een 7 of hoger op de reiswebsite Zoover.

De beste twee sterren hotels in Antalya

Hotel Karyatit Antalya  

Hotel Karyatit Antalya

hotel ster Turkijehotel ster Turkije
voorzieningen:
halfpension, centrum
     
    Alle: hotels in Antalya

Twee sterren hotels Turkije uitgelegd

Twee sterren hotels

Twee sterren hotels zijn doorgaans wat je verwacht in Turkije. Basisvoorzieningen met weinig charme. Het is gebruikelijk in toeristische gebieden dat een groot aantal twee sterren hotels haastig in elkaar geklust zijn. Dus zeer functioneel en zielloos. Ook is het geen vereiste voor twee sterren hotels voorzieningen te treffen voor gasten met een handicap. Maar er zijn meer voorzieningen dan bij een hotel met 1 ster.

Twee sterren service

De ontvangst in twee sterren hotels is vergelijkbaar met 1 ster onderdak. Het hotel moet ten minste 12 uur per dag open zijn zodat er toegang en informatie is om in en uit te checken. De meeste receptie medewerkers zijn waarschijnlijk afgestudeerden aan een hotelschool dus zijn uiterst behulpzaam. Ze zijn ook bereid om u bijna altijd te helpen bij alle problemen die zich voordoen: het geven van aanwijzingen, het vinden van een taxi, het maken van reserveringen etc. Als de kamer vuil is of de sloten of verlichting werkt niet, dan is het personeel meer dan behulpzaam bij het oplossen van problemen.

Eten & drinken twee sterren hotels

De restaurants zijn groter vergeleken met een 1 sterren hotel. Alle Turkse hotels zien een goed ontbijt als paradepaardje en hebben de neiging om concurrerend te zijn. Dus een goede kwaliteit ontbijt. Het hotel serveert soms ook lunch en diner, maar dit is geen noodzaak dus controleer dit op voorhand! Houdt in gedachten dat zelfs in Turkije, het prachtige land van gerechten, de twee sterren hotels over het algemeen duur en hetzelfde eten bieden. Desondanks is het mogelijk dat het hotel alternatieve diensten biedt. Wellicht een kleine bar waar ander eten te vinden is.

Ontspanning & entertainment twee sterren hotels

Twee sterren hotels in Turkije leveren meestal wat ontspanning en entertainment faciliteiten met eventueel een klein zwembad. Het is belangrijk te begrijpen dat dit amusement uiterst simpel is. Het is een aanrader om op eigen gelegenheid ontspanning & entertainment vinden.

Twee sterren hotelkamers

Er is geen groot verschil met 1 sterren hotels. Verwacht simpele kleine kamers. Twee sterren hotels zijn echter wel voorzien van kamers met een eenvoudige en-suite badkamer. Kamervoorzieningen zijn simpel. Airconditioning of roomservice enz. zijn waarschijnlijk niet aanwezig op de kamers. Maar er zijn soms onverwachte voorzieningen zoals een telefoon. Kamers worden gereinigd op dagelijkse basis en handdoeken en beddengoed worden 1 à 2 keer per week vervangen.

Andere hotels Antalya

 

Meer twee sterren hotels Turkije

Vijf sterren Antalya hotels   Twee sterren Alanya
Vier sterren Antalya hotels    
Drie sterren Antalya hotels    
Hotels op kaart in Antalya