Kies hieronder uit een thema en zoek uw hotel in Alanya die voldoet aan uw wensen. Daarna boekt u eenvoudig een hotel in Alanya.

Hotels Alanya centrum

Alanya is een grote regio met diverse plaatsen. Een hotel accommodatie in het centrum levert u het voordeel dat u direct in de gezelligheid aanwezig bent. Alle voorzieningen zijn op korte afstand. Zelfs het strand is bijna aan het centrum van Alanya gelegen.

Hotels Kleopatra strand Alanya

Het Kleopatra strand is het beroemdste strand van Alanya. Het zandstrand is erg populair bij vakantiegangers om het helder blauwe water en het prachtige panorama van het kasteel van Alanya. Achter het strand ligt het Kleopatra beachpark waar u gezellig eet en drinkt of in de avond afkoelt tijdens een wandeling. Alle hotels met een hoge waardering direct aan het Kleopatra strand.

Hotels in Alanya met aquapark

De kinderen zijn erg belangrijk op vakantie. Het is vervelend als de kinderen zich vervelen. Kies daarom voor een hotel met aquapark of waterpark. De waterparken beschikken over meerdere glijbanen, stroomversnellingen, golfslagbaden, bubbels en watervallen. Ook hotels met alleen waterglijbanen.

Wellness & Spa hotels in Alanya

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie? Diverse hotels in Alanya bieden uitgebreidde wellness & spa voorzieningen in het hotel. In de all inclusive hotels zijn de voorzieningen vaak gratis en betaald u voor de massages en behandelingen.

Hotels in Alanya met familiekamers

Een hotel boeken die beschikbare familiekamer bezit is niet vanzelfsprekend. Vooral het boeken van hotelkamers voor 5 of 6 personen is niet altijd even eenvoudig. Wij hebben de zoektocht voor u verricht en bieden u familiekamers voor 3, 4, 5, 6 of soms meer personen.

Ultra all inclusive hotels Alanya

Het all inclusive concept is een prachtige uitvinding waar vakantie in Turkije bekendheid mee heeft verworven. Voor een vakantie waar u geen zorgen meer hoeft te maken of bijkomende kosten zijn de ultra all inclusive hotels. In tegenstelling tot all inclusive is dit concept 24 uur verzorging en zijn er meer voorzieningen bij inbegrepen. Vindt uw ultra all inclusive hotel in Alanya.

Hotels aan het strand van Alanya

Dat de grote all inclusive vijf sterren hotels direct aan het strand liggen is niet vanzelfsprekend. Wilt u een hotel met minder sterren zijn deze dan wel direct aan het strand te vinden. Wij hebben hotels voor u geselecteerd die direct aan de stranden van Alanya liggen. Geen gevaarlijke wegen oversteken of lange afstanden lopen.

Kinderhotels Alanya

Het is geen prettige vakantie als de kinderen zich vervelen. Als u ervoor zorgt dat er voorzieningen voor kinderen zijn heeft de hele familie een fijne vakantie. Hotels in Alanya met veel voorzieningen voor kinderen. Enkele hotels leggen sterk de nadruk op de kinderen. Zorg voor een fijne vakantie voor de hele familie in een van deze hotels.

Hotels in Alanya met tennisbanen

Bent u op zoek naar een sportieve vakantie? Wij hebben een aantal hotels voor u geselecteerd met tennisvoorzieningen. U vindt snel overzicht van het aantal tennisbanen en enkele hotels bieden extra voorzieningen zoals uitrusting en tennislessen.

Alle hotelthema's Turkije

 

Meer thema hotels Turkije

Vakantie voorzieningen Alanya

thema hotels Side Alanya vliegtickets
thema hotels Fethiye  
thema hotels Antalya  
thema hotels Bodrum  
thema hotels Kusadasi  
thema hotels Belek  
thema hotels Kemer