Hotel Perdikia Beach Fethiye ligt in het gezellige centrum van Olüdeniz en op 200 meter van het strand. Fethiye ligt op 12 kilometer afstand.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Perdikia Beach hotel Oludeniz. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Foto's hotel Perdikia Beach Fethiye

Kinderen in het hotel

Apart kinderbad en speeltuin.

Halfpension hotel

Halfpension. Ontbijt en diner in buffetvorm.

Hotelvoorzieningen

Het hotel beschikt over 62 kamers, verdeeld over 3 etages en heeft onder andere een receptie, tv-hoek, doktersservice, wasserette en internetmogelijkheden. In de tuin is een fijn zwembad met apart kinderbad, ligbedden en parasols. Er is een buffetrestaurant, een à la carte restaurant en 2 bars. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Uw hotelkamer

De standaardkamers van Perdikia zijn voorzien van telefoon, satelliet televisie, airconditioning en een balkon. Het kluisje en de minibar zijn tegen betaling. Verder beschikken de kamers over een badkamer met douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning

U kunt gratis gebruikmaken van tafelvoetbal, darts, waterpolo en fitness. Tegen betaling: biljart en watersporten aan het strand. Het gebruik van de sauna en massages is tegen betaling, de jacuzzi is gratis. Er is een beperkt animatieprogramma.

Let op in hotel Perdikia

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Perdikia Beach hotel Oludeniz. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN