Hotel Nova Beach Side ligt direct aan het strand, op 500 meter van het historische centrum van Side. Manavgat ligt op 6 kilometer afstand.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Nova Beach hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

Nova Beach bestaat uit 48 bungalows. In het hoofdgebouw 24 uurs receptie, tv- ruimte, een restaurant (tevens met à la carte mogelijkheden) en een bar. Op het strand zijn ligstoelen, matrassen en parasols gratis. Voor de kleintjes is er een speeltuintje. In het hoogseizoen en bij voldoende bezetting wordt er regelmatig een Turkse avond georganiseerd.

Foto's hotel Nova Beach Side

Uw hotelkamer

Uw bungalow (21m2) beschikt over telefoon, minibar (gevuld), huurkluisje, satelliet tv en individuele airconditioning. Badkamer met douche en toilet. Terras met zitje. Doordat de houten plafonds van de accommodaties tot aan de nok lopen ogen deze optisch veel ruimer. De quadkamer bestaat uit een ruimte met een stapelbed voor de kinderen.

Halfpension hotel

U verblijft in Nova Beach op basis van halfpension; ontbijt (7.30-10.00) en diner (19.00-21.00) in buffetvorm. À la carte (11.00-22.00, tegen betaling).

Let op in Hotel Nova Beach

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Nova Beach hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN