Ruim en luxueus vakantie appartement ideaal voor lange vakanties. Het project ligt op een vredige locatie langs bosrand zodat u ontwaakt met alleen het geluid van kwetterende vogeltjes. Prijs en boek

Vanuit het zonnige appartement hebt u een prachtig uitzicht over het omliggende gebergte met soms besneeuwde bergtoppen. In het project met groot zwembad zult u zeker meer Nederlanders en Belgen tegenkomen.

Indeling appartement

Het unieke van dit appartement is de grote slaapkamer met zitje en een eigen balkon. Hierdoor zult u zich snel thuis voelen en hebt u alle ruimte voor een comfortabele vakantie. De grote slaapkamer bezit ook nog eens een eigen badkamer. Op de begane grond vindt u een prettige woonkamer met open keuken en een ruime eethoek. Vanuit de woonkamer betreedt u een prachtig terras met uitzicht over het zwembad, de vallei en de omliggende gebergtes.


Het complex is voorzien van een groot zwembad met zonnebedden. U kunt lunchen en dineren in het cafe als u eens geen zin hebt om naar het centrum te gaan. Huurders kunnen gebruik maken van de voorzieningen van een 4 sterren hotel en worden opgehaald voor animatie-avonden of diners.

Afstanden

Het luxe appartement is rustig gelegen tegen een weelderige bosrand. De dagelijkse boodschappen vindt u op 10 minuten wandelen van het appartement. Voor grote boodschappen kunt u naar de supermarkt in Ovacik. Hiervoor kunt u de Dolmus gebruiken. Om het prachtige strand van Oludeniz te bereiken kunt u met de Dolmus of u neemt de minibus die speciaal voor enkele vakantiecomplexen wordt ingezet. Deze minibus kan u in de avond ook ophalen om te dineren of te genieten van een animatie-avond in een 4 sterren hotel. De animatie-avonden zijn muziekavonden, barbecues of Turkse avonden. Wilt u lekker een dagje winkelen dan kunt u naar Fethiye, de grotere stad waar u de luxe winkelstraten vindt en een prachtige boulevard langs de haven om te wandelen.

Oludeniz

Een klein resort omgeven door het met pijnboom begroeide Babadag gebergte en de helder blauwe Middellandse zee. Ölüdeniz ligt in de provincie Mugla dichtbij de bekende stad Fethiye. Ölüdeniz is een van de 5 mooiste stranden van de wereld en het meest gefotografeerde strand van onze globe. Ölüdeniz is nog ongeschonden en het is bijna onmogelijk een vergunning te krijgen om te bouwen. Dit levert het wonderlijke resultaat op dat, zodra u uw hotel verlaat u binnen 10 minuten lopen midden in de weelderige groene natuur loopt. Het wereldberoemde parelwitte zandstrand is ideaal om te luieren maar er zijn ook genoeg activiteiten te ondernemen.


Huurprijs appartement

18 mei 2013 tot 1 juni 2013 € 450,- per week
1 juni 2013 tot 29 juni 2013 € 500,- per week
29 juni 2013 tot 25 augustus 2013 € 600,- per week
25 augustus 2013 tot 28 september 2013 € 500,- per week
vanaf 1 oktober 2013 tot 1 januari 2013 € 400,- per week
Luchthaventransfer is € 70,- per rit

 


Interesse in het huren van dit luxe appartement?Huizen te koop Turkije