Veilig een luxe huis kopen in Turgutreis. Uw droom die bij ons werkelijkheid wordt! Zonder uitzondering geweldige locaties om regelmatig zonvakantie te houden, als investering of om te overwinteren.

Huizen te koop in de hele omgeving van Turgutreis. Real Turkey biedt luxe appartementen en villa's te koop. Het aanbod bevind zich niet alleen in het bekende resort Turgtureis, maar vindt u ook in andere plaatsen op het schiereiland Bodrum zoals het beroemde resort Bodrum en Bitez, Gumbet, Yalikavak, Torba en Gumusluk.

Huizen in Turgutreis

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod in Turgutreis. Het aanbod is beperkt omdat het gebied waar buitenlanders een woning mogen kopen klein is in Turgutreis.

4 kamer villa 300 meter van zee

Villa TurgutreisTurgutreis villa op maar 300 meter van zee en korte afstand van het centrum. De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Prijs: € 155.000 (vanaf)

Meer informatie

Appartementen dichtbij zee en centrum

Appartement TurgutreisPrachtige appartementen in een gezellig complex. Uitstekend vakantiewoningen met 2 slaapkamers dichtbij strand en centrum.

Prijs: € 73.000,-

Meer informatie

 

Waarom moeilijk huis kopen Turgutreis

Op het schiereiland van Bodrum zijn een aantal plaatsen waar door buitenlanders geen woning gekocht mag worden. Deze locaties liggen aan de zuidkust van het schiereiland. Een groot deel van Turgutreis lijdt ook onder deze wetgeving. Het aanbod van woningen in Turgutreis voor buitenlanders is beperkt.

Let op!!! Bij Real Turkey koopt u een woning die op uw naam gezet wordt. Koopt u niet bij Real Turkey dan dient u heel zeker van uw zaak te zijn voordat u een woning koopt die niet in uw bezit komt volgens de wetgeving!

Veilig een huis kopen in Turgutreis

  • een correcte en klantvriendelijke begeleiding in de Nederlandse taal bij de aankoop van alleen kwaliteitswoningen in Turgutreis.
  • helder kostenoverzicht met een uitgebreide aftersales service door onze mensen ter plaatse.
  • ook vele jaren na de aankoop staan wij met raad en daad tot uw dienst.

Ontvang gratis ons aanbod huizen in Turgutreis