Veilig een luxe huis kopen in Dalyan. Uw droom die bij onze makelaardij werkelijkheid wordt! Zonder uitzondering geweldige locaties om regelmatig zonvakantie te houden, als investering of om te overwinteren.

Huizen te koop langs de hele kust van Dalyan. Real Turkey biedt luxe appartementen en villa's te koop. Het aanbod bevind zich niet alleen in het beroemde resort Dalyan, maar vindt u ook in andere plaatsen rond Dalyan als Dalaman, Fethiye en Oludeniz.

Veilig een huis kopen in Dalyan

  • een correcte en klantvriendelijke begeleiding in de Nederlandse taal bij de aankoop van alleen kwaliteitswoningen in Dalyan.
  • helder kostenoverzicht met een uitgebreide aftersales service door onze mensen ter plaatse.
  • ook vele jaren na de aankoop staan wij met raad en daad tot uw dienst.

Aanbod huis kopen in Dalyan

Nieuw appartement kopen in Dalyan
appartement Dalyan

Nieuwe vakantie appartement kopen in Dalyan Turkije. Woonkamer, open keuken, drie slaapkamer alles in een ruim en licht appartement.

Prijs:  € 115.000,-
objectn.r.: appdaly

Meer informatie

Drie kamer woning Dalyan te koop direct aan de rivier
Villa Dalyan Rivdaly

Woning in Dalyan te koop direct aan de rivier. Twee slaapkamers, twee badkamers en woonkamer met open keuken. De woning ligt in een prachtige tuin met gemeenschappelijk zwembad.

Prijs: € 95.000,-
objectn.r.: rivdaly

Meer informatie

Leuke villa Dalyan met zwembad
villa Dalyan

Leuke villa net buiten Dalyan. De villa heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De villa heeft een eigen tuin met prive zwembad.

Prijs: € 85.000,-
objectn.r.: vdaly

Meer informatie

Villa in Dalyan midden in het centrum
Villa Dalyan

Mooie ruime villa te koop in het centrum van Dalyan. De grote villa beschikt over een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een gemeenschappelijk zwembad bij de villa.

Prijs: € 140.000,-
objectn.r.: vilad

Meer informatie

Naast het bovenstaande huizenaanbod beschikt onze Dalyan makelaardij over een groot aantal woningen in Dalyan, Sarigerme en Ortaca. Ook kunt u een zoekopdracht bij ons neerleggen. Wij zijn direct ter plaatse en helpen u professioneel bij het vinden en kopen van een (tweede) huis in Dalyan .

Ontvang gratis ons aanbod huizen in Dalyan