Kies hieronder voor een thema en zoek uw hotel in Turkije. Boek eenvoudig en voordelig een hotel in Turkije.

Hotels in Turkije met aquapark

De kinderen zijn erg belangrijk op vakantie. Het is vervelend als de kinderen zich vervelen. Kies daarom voor een hotel met aquapark of waterpark. De waterparken beschikken over meerdere glijbanen, stroomversnellingen, golfslagbaden, bubbels en watervallen. Ook hotels met alleen waterglijbanen.

Wellness & Spa hotels in Turkije

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie? Diverse hotels in Turkije bieden uitgebreide wellness & spa voorzieningen in het hotel. In de all inclusive hotels zijn de voorzieningen vaak gratis en betaald u voor de massages en behandelingen.

Hotels in Turkije met familiekamers

Een hotel boeken die beschikbare familiekamer bezit is niet vanzelfsprekend. Vooral het boeken van hotelkamers voor 5 of 6 personen is niet altijd even eenvoudig. Wij hebben de zoektocht voor u verricht en bieden u familiekamers voor 3, 4, 5, 6 of soms meer personen.

Ultra all inclusive hotels Turkije

Het all inclusive concept is een prachtige uitvinding waar vakantie in Turkije bekendheid mee heeft verworven. Voor een vakantie waar u geen zorgen meer hoeft te maken of bijkomende kosten zijn de ultra all inclusive hotels. In tegenstelling tot all inclusive is dit concept 24 uur verzorging en zijn er meer voorzieningen bij inbegrepen. Vindt uw ultra all inclusive hotel in Turkije.

Hotels aan het strand van Turkije

Dat de grote all inclusive vijf sterren hotels direct aan het strand liggen is niet vanzelfsprekend. Wilt u een hotel met minder sterren zijn deze dan wel direct aan het strand te vinden. Wij hebben hotels voor u geselecteerd die direct aan de stranden van Turkije liggen. Geen gevaarlijke wegen oversteken of lange afstanden lopen.

Kinderhotels Turkije

Het is geen prettige vakantie als de kinderen zich vervelen. Als u ervoor zorgt dat er voorzieningen voor kinderen zijn heeft de hele familie een fijne vakantie. Hotels in Turkije met veel voorzieningen voor kinderen. Enkele hotels leggen sterk de nadruk op de kinderen. Zorg voor een fijne vakantie voor de hele familie in een van deze hotels.

Hotels in Turkije met tennisbanen

Bent u op zoek naar een sportieve vakantie? Wij hebben een aantal hotels voor u geselecteerd met tennisvoorzieningen. U vindt snel overzicht van het aantal tennisbanen en enkele hotels bieden extra voorzieningen zoals uitrusting en tennislessen.

Boulevard hotels Turkije

Houdt u van lekker wandelen? Hotels in Turkije aan de boulevard. Avond- of ochtendwandelingen tijdens het ondergaan of het opgaan van de zon zijn mooie ondernemingen. Een goed moment om foto's te nemen en te ontspannen in koelere temperaturen. Bekijk en boek uw hotel aan een van de boulevards in de omgeving.

Hotels Turkije met alleen volwassenen

Wilt u in alle rust genieten van uw vakantie zonder het lawaai van kinderen. Hier vindt u een selectie van hotels in Turkije waar alleen volwassenen te gast zijn. De hotels zijn 14+, 16+ of 18+ hotels. Vindt uw hotel aan de kust van de Turkse Riviera.

Kermis hotels Turkije

Hotels voor de hele familie. Enkele hotels die beschikken over een heuse kermis. Treintjes en draaimolens zorgen voor optimaal vermaak voor de kinderen terwijl u geniet van uw welverdiende rust. Bij sommige hotels is de kermis tegen vergoeding en bij sommige hotels is deze gratis.

Lunapark hotels Turkije

Hotels met lunapark in Turkije. Vermaak voor de kinderen en voor volwassenen. Leuke attracties in het lunapark bij het hotel zorgen ervoor dat u het beste uit uw vakantie haalt. Kinderen vinden het lunapark bij de hotels die wij voor u geselecteerd hebben fantastisch. De lunaparken zijn niet altijd gratis.

Hotels Turkije met voetbalvelden

Bent u met uw voetbalteam op zoek om in de winter toch door te trainen? Diverse hotels met meerdere voetbalvelden bieden u de mogelijkheid. De hotels bieden verscheidene voorzieningen voor voetbalteams. Perfect voor uw trainingskamp in de winterperiodes.

Hotels met jacuzzi op kamer

Hoe weet u of uw hotelkamer ook een jacuzzi heeft. Wij begrijpen dat u ook in de zomermaanden lekker wilt bubbelen. Ontspannen is belangrijk voor u en daarom selecteerden wij hotels voor u met jacuzzi op te hotelkamers. Boek nu eenvoudig uw hotel met jacuzzi op de kamer.