Hotel Havana in Alanya is een 2-sterren accommodatie en al jaren zeer geliefd vanwege de mooie ligging, de ruime appartementen, de gezellige sfeer en de uitstekende service.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Havana hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Logies hotel

Logies, ontbijt. Continentaal ontbijt. 

Foto's hotel Havana Alanya

Bijzonderheden

Let op: U kunt deze accommodatie in Alanya aanvliegen via de luchthavens Antalya (AYT) en de nieuwe luchthaven Alanya, Gazipasa (GZP). De voordelen van luchthaven Alanya, Gazipasa zijn: u vliegt gegarandeerd met Transavia, een snellere afhandeling bij aankomst op de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP) en een kortere transfertijd naar uw hotel. Op Antalya (AYT) kunt u elke dag aanvliegen en naar de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP) op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Verblijfstypes

2-Kamerappartement: 1-3 pers. Compleet gerenoveerd, eenvoudig, maar verzorgd ingericht met woon-/slaapkamer met 2 slaapbanken, gratis draadloos internet, eethoek en kitchenette met o.a. 2 kookplaten, waterkoker en een koelkastje. Slaapkamer met airco (tegen betaling). Badkamer met douche. Ruim balkon met zitje (G1A/2A/3A).
 3-Kamerappartement: 2-5 pers. Als 2-kamerappartement, echter met extra slaapkamer en balkon met (zij)zeezicht (G2B/3B/4B/5B).

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Havana hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN