Hotel Derici in Kusadasi is een comfortabel hotel met een persoonlijk karakter gelegen aan de gezellige boulevard van Kusadasi. Vanuit het zwembad op het dakterras kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de haven en de zee. Wanneer u het hotel uitloopt, loopt u direct het levendige centrum van Kusadasi in.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Derici hotel Kusadasi. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Over hotel Derice

Het hotel Derici is gebouwd in 1989, Officiële classificatie 4 sterren, 87 kamers/appartementen, paardrijmogelijkheden gelegen op 10 kilometer, Onze classificatie 4 sterren, nationaliteiten: Brits en Nederlands, luchthaven Adnan Menderes op 70 kilometer, voltage 220 volt, ligging: centraal en levendige omgeving en het strand Kusasasi ligt op 200 meter.

Foto's hotel Derici Kusadasi

Voorzieningen hotel

Receptie: er wordt Duits en Engels gesproken, VISA en EuroCard/MasterCard worden geaccepteerd, bagageservice, afgesloten bagageruimte, geld wisselen mogelijk en kluisjes (tegen betaling), parkeermogelijkheid: Publieke parkeerplaats buiten, kluisje in kamer/appartement (tegen betaling), lounge met TV en internetfaciliteiten.

Hotel met zwembad

Een buitenzwembad, 1 binnenzwembad, 1 buitenzwembad voor kinderen,  beschrijving van binnenbad (diepste gedeelte 120, ondiepste gedeelte 120, voor volwassenen, binnenbad en op het dak gelegen, zoet water en geopend in periode november - maart), Beschrijving van Zwembad (diepste gedeelte 145 cm, ondiepste gedeelte 145 cm, kindergedeelte aanwezig, diepste gedeelte 40 cm, voor volwassenen, binnenbad en op het dak gelegen, zoet water en geopend in periode april - oktober), zonneterras, ligbedden, matrasjes voor ligbedden en parasols.

Eten en drinken

Er zijn 2 restaurants, er zijn 3 bars en 1 snackbar.

Sport en entertainment

Sporten (tegen betaling): tafeltennis en fitness: training/instructie, er wordt Engels gesproken door de instructeur(s), 4 fietsapparaten, 8 loopbanden en 2 stepapparaten.

Wellness faciliteiten

Massage en relax area en sauna en stoomruimte (tegen betaling).

Hotel voor kinderen

Kinderfaciliteiten in de kamers: kinderbedje, babyfaciliteiten: gemeenschappelijke ruimtes zijn toegankelijk met een buggy, kinderstoel aanwezig en babyvoedsel te koop in eigen of nabijgelegen supermarkt en kinderstoel(en) aanwezig in restaurant.

Goed om te weten over hotel Derici

Van 29/5 tot 18/9 is er een dinerbuffet, de overige periodes is er een vastgesteld 3-gangen menu.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Derici hotel Kusadasi. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN