Authentiek, karakteristiek en kleinschalig. Kortom het Alp Pasa hotel in Antalya. In deze uniek gelegen accommodaties is het puur genieten. Deze stijlvolle Ottomaanse residentie bestaat uit 4 'Konak'-huizen uit de 17e-18e eeuw, en is helemaal gerestaureerd in de originele stijl. Het heeft sierlijke plafonds, antieke open haarden en handgemaakte deuren en kasten. Het ligt in de historische Kaleici van Antalya en werd vroeger door kooplieden gebruikt om hun gasten te ontvangen. In het uitstekende à la carte restaurant is er af en toe live muziek bij kaarslicht tijdens het diner. De eigenaar is Nederlandstalig.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Alp Pasa in Antalya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Algemene informatie Alp Pasa

Het Alp Pasa hotel is gebouwd in 1995, geldautomaat op ca. 100 m, haven op ca. 200 m, 60 kamers/appartementen, restaurant(s), discotheek en bar(s) gelegen op max. 200 m, golfbaan gelegen op ca. 40 km, waterskimogelijkheden gelegen op ca. 3 km, postkantoor en openbare telefoongelegenheid gelegen op max. 1 km, apotheek gelegen op 100 m, dokter op 2 km, Onze classificatie 3 sterren, nationaliteiten: Duits en Brits, ziekenhuis gelegen op 2 km, luchthaven Antalya op ca. 15 km, voltage 220 volt, ligging: centraal, het strand Mermerli beach ligt op ca. 200 m en dichtstbijzijnde centrum Antalya ligt op ca. tweehonderd meter.

Foto's hotel Alp Pasa Antalya

Voorzieningen hotel

Receptie: er wordt Duits, Frans en Engels gesproken, VISA en EuroCard/MasterCard worden geaccepteerd, bagageservice, bagageruimte en geld wisselen mogelijk, parkeermogelijkheid: Publieke parkeerplaats buiten, kluisje in kamer/appartement (tegen betaling), 1 lounge, internetfaciliteiten en 1 bibliotheek/leesruimte.


Zwembad in hotel

1 buitenzwembad, Beschrijving van Buitenbad (diepste gedeelte 160 cm, ondiepste gedeelte 160 cm, voor volwassenen, buitenbad, zoet water en geopend in periode In de zomer (afhankelijk van het weer)), zonneterras , ligbedden, matrasjes voor ligbedden, parasols en handdoekenservice.

Eten en drinken

Er is 1 restaurant en er zijn 2 bars.

Sport en entertainment

Entertainment 's avonds (live muziek).

Wellness faciliteiten

Massage

Goed om te weten over hotel Alp Pasa

Alle kamers verschillen onderling van grootte en inrichting •bij de entreeprijs van de hamam is een massage inclusief.


Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Alp Pasa hotel in Antalya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN