Villa in Fethiye€ 225.000,-

Vraag informatie aan

Prachtige Turkije villa's in de Ovacik vallei omringd door een weelderig groen berglandschap en toch dichtbij het mooiste strand van Turkije.

De luxe villa's in Turkije bieden u een tweede woning of uitstekende investering. Uw tweede woning voor verzorgde vakanties of een wonderschone plek om te overwinteren. Rendabele investering door een grote vraag naar huurvilla's met prive zwembad in de Oludeniz omgeving.

Vier slaapkamers en vier badkamers zorgen voor een ruime villa met voldoende privacy. De grote woonkamer met luxe open keuken bieden u de ruimte te ontspannen tijdens uw vakantie in Turkije. Gelegen op een grondstuk met eigen tuin en prive zwembad.

Door de grote vraag naar villa's met prive zwembad is dit een uitstekende verhuurinvestering. De verhuur wordt door de verhuurorganisatie volledig geregeld. Eigenaren en huurders hebben de optie gebruik te maken van hotelvoorzieningen zoals spa, gemeenschappelijke zwembaden, vervoer naar het Oludeniz strand en animatie/entertainment. Dit zorgt voor een extra aantrekkingskracht bij verhuur.

Vele Nederlandse en Belgische kopers zijn u al voorgegaan bij het kopen van een villa of appartement van deze gerenommeerde bouwonderneming. Het is mogelijk contact op te nemen met deze kopers als referentie.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije