Appartement in Side€ 210.000,- (vanaf prijs)

Vraag informatie aan

Enkel nog 4 kamer penthouses beschikbaar.

Een uniek project dat, voor Side, unieke zeezichten koppelt aan luxe appartementen met een groot zwembad. Ontwikkeld door het zelfde team dat eerder belangrijke vastgoedprijzen won met 'de beste woning' en 'het best project' van Turkije. Onze architecten begrijpen de wensen van de kopers als geen ander, zo blijkt ook weer uit dit concept.

  • zeezicht penthouses
  • groot tropisch zwembad
  • vanuit de sauna kijkt u uit over de tuinen en het zwembad
  • full service beheer

The Hill Side combineert een moderne woonstijl met de faciliteiten van een vijfsterren hotel. Het bestaat uit 57 schitterende appartementen. Ze zijn beschikbaar als appartementen met twee slaapkamers of als maisonnettes met drie en vier slaapkamers. Alle appartementen liggen rondom het 680 m2 grote zwembad. Dat heeft de stijl van een lagune en meandert over het hele park.

Naast de zwembadbar ligt een mooie "Hawaiaanse" schaduwplek. De perfecte ontspanningsplek om te genieten van het tropische klimaat van Side. Wonen op dit project is kortom, letterlijk en figuurlijk wonen op een hoogtepunt!

Vraag gratis de brochure aan voor een uitleg over dit project

Beschikbare appartementen

Meer dan de helft van de bewoners in The Hill zijn Belgen en Nederlanders. In het project vindt u:

  • 2 slaapkamer appartementen
  • 2 slaapkamer appartementen met prive tuin
  • 3 slaapkamer penthouses
  • 4 slaapkamer penthouses

Side

Populair toeristisch stadje opgetrokken rond de ruines van het antieke Side. Het stadje ligt op een schiereiland met een oude haven en een gezellig centrum met veel winkeltjes, bars & restaurants, ingeklemd tussen het rustige Ooststrand en het toeristische Weststrand.

Proefwonen in Side?

Wilt u proefwonen in Side? Wij brengen u eenvoudig onder in een van de appartementen van dezelfde bouwonderneming. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije