Sorgun & Titreyengol liggen ongeveer vier kilometer ten oosten van Side. Via de kustweg zijn beide plaatsen te bereiken maar ook kunt u een afslag nemen van de Antalya - Alanya hoofdweg van zowel de kant van Antalya als de kant van Alanya.

Sorgun bos

Sorgun ligt in een prachtige groene bosrijke omgeving. Een uitgestrekt bos met pijnbomen en zandheuvels waar u heerlijk kunt picknicken. Andere activiteiten waarvoor het bos vaak gebruikt worden zijn koele wandeltochten of paardrijden. Het bos grenst aan een prachtig zandstrand. Over het strand kunt u naar het antieke Side wandelen. Dit is wel een flinke wandeltocht en als u niet van wandelen houdt stapt u eenvoudig en goedkoop in de Dolmus.

Tussen het bos en het strand liggen enkele vijf sterren all inclusive hotels waar vakantiegangers van hun rust genieten. In het dorpje Sorgun achter het bos vindt u enkele kleine winkeltjes en wat restaurantjes. Voor dagelijkse boodschappen voldoende maar wilt u meer dan zult u naar Side centrum of Manavgat moeten.

Foto's Sorgun & Titreyengol

Klik op de Sorgun foto's voor een vergroting


Titreyengol

Ten oosten van Sorgun in de delta van de Manavgat rivier. Aantrekkelijke ligging met een uniek gevormd strand waar zelfs de tourboten stoppen. In Titreyengol vindt u ook enkele vijf sterren hotels maar het is vooral een Turks plaatsje met wat winkels en restaurants.


Huis kopen Turkije