Hotel Oyster Residence Fethiye is een authentiek, kleinschalig luxehotel. Het lijkt wel of de tijd is blijven stilstaan. Hoewel Oyster Residences pas in 2004 geopend werd, ademt het helemaal de sfeer van een elegante residentie uit de jaren 1900. De kamers zijn allemaal anders en smaakvol ingericht. Doordat het hotel maar 26 kamers telt, wacht u hier een onberispelijke, persoonlijke service. In de tuin is er een groot zwembad en het mooie strand bevindt zich direct naast de boulevard. Om u volledige rust en privacy te garanderen, worden kinderen slechts in beperkte mate toegelaten. Een absolute aanrader voor koppels.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Oyster Residence hotel Oludeniz. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Algemene informatie hotel

Officiële classificatie 4 sterren, voltage 220 volt, ligging: lokale omgeving en direct aan strand en dichtbij het centrum in het centrum van Ölüdeniz gelegen.

Foto's hotel Oyster Residence Fethiye

Voorzieningen hotel

Receptie: VISA en EuroCard/MasterCard worden geaccepteerd en internetfaciliteiten.

Zwembad in hotel

Een buitenzwembad, Beschrijving van Zwembad (buitenbad), zonneterras, ligbedden, parasols en handdoekenservice.

Eten en drinken

Er is 1 restaurant (a la carte) en er is 1 bar.

Wellness faciliteiten

Massage.

Goed om te weten over hotel Oyster Residence

Alle kamers zijn verschillend ingericht en beschikken over een frans balkon. Dit hotel is alleen toegankelijk voor volwassenen (vanaf 17 jaar en ouder). Indien u halfpension boekt, kunt u tijdens het diner een keuze maken uit het à la carte menu.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Oyster residence hotel Oludeniz. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN