Kies hieronder uit een thema en zoek uw hotel in Fethiye. Daarna kunt u eenvoudig een hotel in Fethiye boeken.

Hotels in Fethiye met aquapark

De kinderen zijn erg belangrijk op vakantie. Het is vervelend als de kinderen zich vervelen. Kies daarom voor een hotel met aquapark of waterpark. De waterparken beschikken over meerdere glijbanen, stroomversnellingen, golfslagbaden, bubbels en watervallen. Ook hotels met alleen waterglijbanen.

Boulevard hotels Fethiye

Houdt u van lekker wandelen? Hotels in Fethiye aan de boulevard. Avond- of ochtendwandelingen tijdens het ondergaan of het opgaan van de zon zijn mooie ondernemingen. Een goed moment om foto's te nemen en te ontspannen in koelere temperaturen. Bekijk en boek uw hotel aan een van de boulevards in de omgeving.

Wellness & Spa hotels in Fethiye

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie? Diverse hotels in Fethiye bieden uitgebreidde wellness & spa voorzieningen in het hotel. In de all inclusive hotels zijn de voorzieningen vaak gratis en betaald u voor de massages en behandelingen.

Hotels aan het strand van Fethiye

Dat de grote all inclusive vijf sterren hotels direct aan het strand liggen is niet vanzelfsprekend. Wilt u een hotel met minder sterren zijn deze dan wel direct aan het strand te vinden. Wij hebben hotels voor u geselecteerd die direct aan de stranden van Fethiye liggen. Geen gevaarlijke wegen oversteken of lange afstanden lopen.

Kinderhotels Fethiye

Het is geen prettige vakantie als de kinderen zich vervelen. Als u ervoor zorgt dat er voorzieningen voor kinderen zijn heeft de hele familie een fijne vakantie. Hotels in Fethiye met veel voorzieningen voor kinderen. Enkele hotels leggen sterk de nadruk op de kinderen. Zorg voor een fijne vakantie voor de hele familie in een van deze hotels.

Hotels in Fethiye met tennisbanen

Bent u op zoek naar een sportieve vakantie? Wij hebben een aantal hotels voor u geselecteerd met tennisvoorzieningen. U vindt snel overzicht van het aantal tennisbanen en enkele hotels bieden extra voorzieningen zoals uitrusting en tennislessen.