Kies hieronder uit een thema en zoek uw hotel in Antalya. Daarna kunt u eenvoudig een hotel in Antalya boeken.

Hotels Antalya centrum

Antalya is een grote regio met diverse plaatsen. Een hotel accommodatie in het centrum levert u het voordeel dat u direct in de gezelligheid aanwezig bent. Alle voorzieningen zijn op korte afstand. Zelfs het strand is bijna aan het centrum van Antalya gelegen.

Hotels in Antalya met aquapark

De kinderen zijn erg belangrijk op vakantie. Het is vervelend als de kinderen zich vervelen. Kies daarom voor een hotel met aquapark of waterpark. De waterparken beschikken over meerdere glijbanen, stroomversnellingen, golfslagbaden, bubbels en watervallen. Ook hotels met alleen waterglijbanen.

Wellness & Spa hotels in Antalya

Heerlijk ontspannen tijdens vakantie? Diverse hotels in Antalya bieden uitgebreidde wellness & spa voorzieningen in het hotel. In de all inclusive hotels zijn de voorzieningen vaak gratis en betaald u voor de massages en behandelingen.

Hotels in Antalya met familiekamers

Een hotel boeken die beschikbare familiekamer bezit is niet vanzelfsprekend. Vooral het boeken van hotelkamers voor 5 of 6 personen is niet altijd even eenvoudig. Wij hebben de zoektocht voor u verricht en bieden u familiekamers voor 3, 4, 5, 6 of soms meer personen.

Ultra all inclusive hotels Antalya

Het all inclusive concept is een prachtige uitvinding waar vakantie in Turkije bekendheid mee heeft verworven. Voor een vakantie waar u geen zorgen meer hoeft te maken of bijkomende kosten zijn de ultra all inclusive hotels. In tegenstelling tot all inclusive is dit concept 24 uur verzorging en zijn er meer voorzieningen bij inbegrepen. Vindt uw ultra all inclusive hotel in Antalya.

Hotels aan het strand van Antalya

Dat de grote all inclusive vijf sterren hotels direct aan het strand liggen is niet vanzelfsprekend. Wilt u een hotel met minder sterren zijn deze dan wel direct aan het strand te vinden. Wij hebben hotels voor u geselecteerd die direct aan de stranden van Antalya liggen. Geen gevaarlijke wegen oversteken of lange afstanden lopen.

Kinderhotels Antalya

Het is geen prettige vakantie als de kinderen zich vervelen. Als u ervoor zorgt dat er voorzieningen voor kinderen zijn heeft de hele familie een fijne vakantie. Hotels in Antalya met veel voorzieningen voor kinderen. Enkele hotels leggen sterk de nadruk op de kinderen. Zorg voor een fijne vakantie voor de hele familie in een van deze hotels.

Hotels in Antalya met tennisbanen

Bent u op zoek naar een sportieve vakantie? Wij hebben een aantal hotels voor u geselecteerd met tennisvoorzieningen. U vindt snel overzicht van het aantal tennisbanen en enkele hotels bieden extra voorzieningen zoals uitrusting en tennislessen.