Alin hotel Alanya ligt op slechts 100 meter van het Cleopatra strand en op korte loopafstand het centrum van Alanya.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Alin hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

Alin hotel heeft 50 kamers verdeeld over 5 verdiepingen, makkelijk te bereiken met de lift. Vanuit de lobby treft u de receptie, het restaurant, de bar en de tv ruimte. In de tuin ligt het heerlijke zwembad met ligbedden, parasols en een poolbar.

Foto's hotel Alin Alanya

Uw hotelkamer

Alle standaardkamers van Alin hotel zijn netjes ingericht en voorzien van airconditioning, huurkluisje en koelkastje (tegen betaling). Verder is er een telefoon, tv en een balkon met zitje. De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn.

Sport & ontspanning 

Op het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden door privé ondernemers.

Logies en ontbijt hotel

U verblijft op basis van logies en ontbijt waarbij het ontbijt u in buffetvorm wordt aangeboden. 

Let op in Alin hotel

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Alin hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN