Belcekiz strand

Welkom op het Belcekiz strand van Olüdeniz Turkije. Hier op dit mediterrane strand vindt u alles waar u ooit van gedroomd heeft. Mooie zonovergoten stranden, diep blauwe zee en alleen maar zonneschijn het hele jaar door.

De Blue Lagoon van Olüdeniz heeft kalme kristal heldere wateren wat het ideaal maakt voor een verschil aan watersporten en een hele veilige plaats voor kinderen om te zwemmen. Een deel van de lagune is nu beschermd.


Het Belcekiz strand van Olüdeniz is een van de beste stranden in de wereld. Zulke schone warme blauwe wateren, perfecte witte stranden en niets anders dan zon voor het grootste deel van het jaar, dus kom en aanschouw het zelf.

Maar Olüdeniz heeft niet het enige strand aan deze kant van de turquoise kust, er zijn ook wonderschone stranden in de omgevende gebieden.

Kidrak strand

Het Kidrak strand bekend als Paradise beach- maar twee km van Oüdeniz- kan bereikt worden in een half uur lopen en is veel meer afgezonderd en rustiger dan Olüdeniz.

Het vlinderstrand - Butterfly Valley

Butterfly Valley kan alleen bereikt worden vanaf Olüdeniz met de boot. Er is een basis aan accommodatie op het strand tenten en wigwams en een klein restaurant.

Butterfly Valley is een mooie dag trip van Olüdeniz. Het is de woonplaats van de unieke Jersey Tijger vlinder. Tussen juni en september komt u hier vlinders in duizenden kleuren en ontelbare variëteiten tegen. Deze vallei is een interessant ravijn met diepe kliffen tot 350 meter hoog en een diepte van 3 " 4 kilometer. Om in Butterfly Valley te komen, dient u de boot te nemen vanaf Oüdeniz of Fethiye.

Butterfly Valley met haar onaangetaste natuur, verbazingwekkende strand en haar basis faciliteiten(geen elektriciteit, tv of aardse bezitting), alleen een klein restaurant en een paar simpele strand hutten, maakt het tot een relaxte bestemming.


Het strand van Kabak

Het Kabak  strand een van de mooiste afgezonderde stranden in de omgeving kan bereikt worden door auto of door boot vanaf Olüdeniz. Er is een kampeerplaats op het strand welk de basis faciliteiten biedt.

Het strand van Gemiler

Het Gemiler strand welk net tegenover St. Nicholas eiland ligt is een bezoek waard voor haar historie. Er zijn meerdere simpele visrestaurants welke verse visgerechten serveren. Het is een perfecte dagtrip vanaf Olüdeniz, zwem, snorkel, eet en dut.


Het strand van Calis

Calis heeft twee hele natuurlijk attracties - een koel briesje, perfect als de lokale temperaturen te hoog worden in de zomer maanden, en u kunt zien wat de andere is - Calis is beroemd om de mooiste zonsondergangen van de wereld.Huizen te koop Turkije