Colakli ligt ongeveer 13 kilometer ten westen van Side. Een deel van Colakli ligt rond de Antalya - Alanya hoofdweg. En een deel van Colakli bevind zich aan de Middelandse zee.

De hoofdweg vanaf Antalya snijdt door het originele Turkse Colakli. Hier woont nog steeds de Turkse bevolking en zijn er wat winkeltjes en restaurantjes. Veel toeristen komt u hier niet tegen naast de toeristen die door het stadje trekken om het toeristische deel te bezoeken.

Dit toeristische stadje vindt u aan de Middellandse zee kust. Grote vijf sterren hotels die het prachtige zandstrand van Colakli bevolken. Achter de hotels zijn meerdere kleine hotels en pensions en vindt u diverse vakantiewoning projecten. De meeste bouw staat langs de kustweg. Tussen de hotels en de vakantiewoningen zijn voldoende winkels, restaurants en bars om u in de vakantie te vermaken. Zoekt u iets groters dan is antiek Side te bereiken met de minibus.

Het strand van Colakli is een prachtig zandstrand dat langzaam afloopt in de zee. Veel strand- en zeesporten kunt u hier goed uitvoeren en worden ook aangeboden.

Foto's Colakli

Klik op de Colakli foto's voor een vergroting.Huis kopen Turkije