Appartement in Side€ 125.000,-

Vraag informatie aan

Real Turkey presenteert het best gelegen appartement in het populaire project Tropicana in Side. Een echte zeldzaamheid waarbij 15% van het land bebouwd is met appartementen waardoor er 85% overblijft voor voorzieningen en tuinen. Het project staat bekend om het aantrekkelijke design en de innovatie die is toegepast.

Gebouwd op een groot grondstuk van 12.000 vierkante meter. Het complex is een mix van 2 slaapkamer appartementen en 3 slaapkamer duplex appartementen met ruime landschapstuinen, buiten zwembaden, kinderbad, verwarmd indoor zwembad, fitness, sauna, privé parkeerplaats, café bar, draadloos internet, water features en meer.

Indeling appartement

Het appartement is gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 100 vierkante meter. In het appartement vindt u een ruime woonkamer met open keuken, twee mooie slaapkamers en twee badkamers. Het appartement beschikt over een ruim balkon met een prachtig uitzicht over de tropische tuinen van dit groene complex. 

Het hele appartement is gelijkvloers dus er is geen enkele trap te beklimmen.

Best gelegen appartement!

  • hoekappartement met extra raam voor een lichte woonkamer
  • aparte complexingang dichtbij het appartement
  • een van de weinige appartementen met de mogelijkheid te parkeren direct naast naast het appartement
  • ver genoeg van het zwembad voor een rustige locatie maar dichtbij genoeg voor een snelle frisse duik

Door deze gunstige ligging in het complex is het uitermate geschikt voor verhuur aan overwinteraars en lokale bevolking.

Omgeving appartementen

Het project is gebouwd in het Kemer district van Side. Vijf minuten lopen van winkels, restaurants en bars. De grote supermarkt Migros is op korte wandelafstand bereikbaar. Een wandeling van 15 minuten brengt u naar de wonderschone mediterrane zee en het oude centrum van Side vol met geschiedenis en charme. Er is een gratis shuttlebus die u naar de goudgele zandstranden van Side brengt.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije