Appartement in Altinova€ 126.350,-

Vraag informatie aan

Nu 5% huurgarantie voor een beperkt aantal woningen.

Het begin van een andere beleving van vakantie. Ontdek de nabijheid van de zee, geniet van het zeezicht, wandel in de ongerepte natuur, adem de zuurstof rijke lucht en laat u inspireren door het lokale leven dat u leert kennen.

Q Ege is een ontwerp van bekroonde architecten met een innovatieve geest. Dit komt tot uiting in een prachtig eigentijds, en vernieuwend Egeische architectuur ingericht, stijvol appartementencomplex.
Het project heeft onberispelijke elementen om u te laten genieten van comfortabel en stijlvol wonen. Het concept van de appartementen is speciaal ontworpen om optimaal in balans te zijn met het lokale klimaat. De woning is zelfs uiterst functioneel om datgene te bieden wat u zoekt in een tweede huis in het buitenland.

Alle appartementen worden gebouwd in een 2-slaapkamer stijl en bieden veel optionele extra's die u vooraf kunt bestellen, zodat u uw woning geheel naar uw wensen ten aanzien van een tweede woning in kunt richten.

Naast een buitenzwembad en restaurant zullen er ook geintegreerde BBQ gedeeltes zijn waar u uw eigen gerechten kunt bereiden. Dit slechts enkele meters bij uw deur vandaan.

Afstanden van uw vakantiehuis

Slechts 115 meter van de schoonste stranden van Turkije. Op wandelafstand van winkels en restaurants. Een korte minibus rit van het prachtige Turkse Altinova en het pittorske kustplaatsje Ayvalik. U vliegt op Izmir.

Bijzonderheden van het project: 115 m. vh strand, zwembad, restaurant, energie 0 project (energie opwekkende zonnepanelen), standaard vloerverwarming.

Vraag de brochure met informatie over het project, Altinova en Ayvalik of bekijk alvast de video rechts op de pagina voor de omgevingssfeer.

 

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije