Appartement in Mahmutlar€ 74.000,- (vanaf prijs)

Vraag informatie aan

In Alanya midden tussen restaurants, winkels en bars een ideaal tweede huis voor uw zonvakantie aan zee. De woningen zijn luxe gemeubileerd zodat u direct geniet van uw vakantie in het Mediterrane Alanya.

  • tweede woning aan zee
  • gezelligheid van restaurants, winkels, bars
  • luxe gemeubileerd
  • geen aankoopkosten

Tweede woning aan zee

Deze luxe appartementen zijn een ideaal tweede verblijf gelegen in Mahmutlar bij Alanya. In 5 minuten wandelt u vanaf uw woning naar het prachtige zandstrand om te zonnebaden of om een duik te nemen. In de directe omgeving vindt u de gezelligheid van restaurants, bars en winkeltjes. Eenvoudig ontdekt u uw favoriete restaurant om te genieten van de heerlijke Turkse keuken. Vijf minuten lopen brengt u naar de markt van Mahmutlar waar u verse groentes en fruit koopt.

Luxe gemeubileerde woning

In het project vindt u 20 twee kamer woningen en 2 vier kamer penthouses. Alle woningen hebben een ruim vloerplan. De woningen zijn volledig ingericht en voorzien van luxe meubels. Een voorbeeld hiervan ziet u op de foto's. Zo geniet u direct van vakantie.

Geen verborgen kosten. Het luxe meubelpakket is bij de prijs inbegrepen net als alle aankoopkosten.

Alanya

De mediterrane plaats Alanya is een vakantie -en woonplaats voor veel Nederlanders en Belgen. Meer dan 1.000 Nederlanders bezitten al vastgoed in Alanya. Geniet met uw vakantievrienden van zon, zee en strand of sluit u aan bij een Nederlandstalige wandel -of fietsclub. De Nederlandse kolonie aan de Turkse Riviera bekend om de parelwitte stranden en de beroemde rode toren. Kenmerkend is het moderne toeristische centrum met een uitgebreid uitgaansleven en royale mogelijkheden om te winkelen.

Ervaring tweede woning eigenaren Turkije

Lees ervaringen van andere kopers

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije