Villa in Didim€ 149.000,- (v.o.n.)

Vraag informatie aan

Deze 2 unieke villa's met ieder een privé zwembad worden in juni 2014 opgeleverd. Het zijn twee unieke luxe moderne villa's gelegen in het badplaatsje Didim, nabij Bodrum. 

Beide villa’s zijn gebouwd op een kavel van ieder 303m2. De koopsom voor de villa's bedraagt € 149.000,= v.o.n. De villa’s worden gebouwd in één van Didim's meest gewilde villawijken. Zowel de nieuwe luxe jachthaven D-Marin en het 'Altinkum' strand/boulevard liggen op 1,3 km afstand. De '3e baai' strand ligt op slechts 900 meter afstand.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken, de eerste slaapkamer en de eerste badkamer. Vanaf de schuifpui kan men het ruime terras op. Op de eerste verdieping bevinden zich de overige 2 slaapkamers, waarvan één de master bedroom en de luxe badkamer met jacuzzi en douche. Vanaf de master bedroom is er via een schuifpui toegang tot het ruime balkon. 

De gehele villa is betegeld. De villa's hebben ieder een unieke dak met groene dakpannen. De tuin is netjes aangelegd met het nodige groen erin. Elk villa heeft een privé parkeerplek in de tuin.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije