Villa in Kusadasi€ 349.500,-

Vraag informatie aan

In Kusadasi gelegen in de grote groene tuin met prive zwembad, deze luxe villa met panorama zeezicht.

Begane grond villa

Als u de woning betreed stapt u binnen op een lichte marmeren vloer die door u door de hele woning terug vindt. De woonkamer loopt door via een ruime boog doorgang naar de eetkamer en de open keuken. Vanaf de vloer tot het plafond vindt u glazen schuifdeuren die het zonlicht laten schijnen op alle meubels en marmeren vloeren. Een kleine hal leidt naar de slaapkamer voor de kinderen met houten stapelbed, bureau en kledingkast. De tweede slaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast voor gasten vindt u ook via de hal. De volledig marmeren badkamer is het laatste onderdeel van de begane grond.

Eerste verdieping villa

Via de marmeren trap wandelt u naar de eerste verdieping waar u de ouderslaapkamer met lichte kleuren vindt. De ensuite volledig marmeren badkamer met twee wasbakken zorgt voor gemak voor u als huiseigenaar. Het enorme balkon dat u betreedt via de brede glazenschuifdeuren kijkt over de zee helemaal naar het Griekse eiland Samos.

Tuin van de villa

Op de begane grond vindt u het terras dat voorlangs bijna de hele woning strekt. Vanaf het terras kijkt u over de zee richting het Griekse eiland Samos en helemaal terug naar de bergen van het Dilek Nationaal Park. Het terras sluit aan op een zwembad dat weer langs het hele terras strekt. Achter het zwembad en rond het huis ligt de groene tuin met ruimte om te zonnebaden en voor de kinderen om te spelen en rond het huis te rennen. In de avond zorgt de verlichting in de tuin, het zwembad en het terras voor een interessant schaduwspel.

  • parnorama zeezicht
  • inpandige garage
  • volledig gemeubileerd
  • marmeren interieur
  • grote verlichtte tuin
  • prive zwembad
Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije