Appartement in Side€ 110.000,-

Vraag informatie aan

De woning is ontworpen met een hoge mate van elegantie in een eigentijds Mediterraans concept en belooft hun bewoners een ware Mediterrane levensstijl. Het complex bestaat uit 28 "apart-villa's" conform een creatief concept. Het doel is om u een exclusieve levensstijl te bieden in een privé villa voor de prijs van een reguliere woning.

De ruime tuinen en terrassen bieden u veel privacy en comfortabele leefruimten voor buiten waardoor u als bevoorrechte eigenaar heerlijk kunt genieten van het klimaat van Antalya met meer dan 300 dagen zon per jaar.

Tevens heeft u als eigenaar naast het gebruik van het gemeenschappelijk zwembad een privé zwembad (21m²) in uw eigen tuin. Dit is een buitengewoon aspect voor diegenen die huuropbrengsten willen genereren uit hun woning.

Het interieur geniet kwalitatief van hoge specificaties waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest moderne constructie technieken en bouwmaterialen. Veel verfijnde details zijn toegepast in een combinatie van functionaliteit en esthetische oplossingen. De minimalistische stijl vindt u terug aan zowel de binnen- als de buitenzijde.

Moderne wandverlichting met accentverlichting (LED) om extra sfeer op het dakterras in de avond te creëren; verlaagde plafonds met inbouwspots en inbouwverlichting voorzien van een dimmer.

Door gebruik van decoratief pleisterwerk op de meest prominente wand in de woonkamer en slaapkamers ontstaat er een balans met de wit afgewerkte muren en plafonds.

Tevens is er opbergruimte voorhanden; er is een opslagruimte en een garderobe bij de entree. Alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten volledig uitgevoerd met spiegelwanden om ruimtelijkheid te creëren.

De badkamers zijn uitgerust met een glanzend en gebruiksvriendelijk design met gebruik van opzet wastafels geplaatst op een lang wastafelblad, zwevend toilet met ingebouwd spoelsysteem en ruime inloop douches.

Penthouses beschikken over een woonkamer met open keuken, een Master bedroom met een en- suite badkamer, een tweede badkamer en een badkamer voor gasten.

Alle kamers komen uit op het terras middels een glazen schuifpui over de gehele lengte en breedte waardoor u maximaal daglicht wordt geboden. Het penthouse is gebouwd op een verdieping zodat u zowel uw privé tuin beneden als uw dakterras boven makkelijk kunt bereiken. De terrassen bieden u een prachtig uitzicht op uw privé tuin welke voor u onderhouden wordt.

In het luxe villastijl project zijn meer dan de helft van de eigenaren Nederlanders en Belgen.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije