Appartement in Alanya€ 91.375,- (vanaf prijs)

Vraag informatie aan

Marine Residence is optimaal woongenot in een luxueus wooncomplex in het hart van de Mediterrane stad Alanya dichtbij het beroemde Cleopatra strand.

Het splinternieuwe project doet de naam, Marine Residence, eer aan in de vorm van de architectuur dat goed past bij een kustplaats als Alanya. De blokken worden opgebouwd in de vorm van boten waarbij zelfs de zwembaden worden betrokken zodat het complex als een maritiem geheel aanvoelt.

Marine Residence beschikt over 2 kamer, 3 kamer, 4 kamer en 5 kamer appartementen en penthouses. Hiermee biedt het woonproject elke familie-omvang een geschikte woning.

Om bewoners te laten ontspannen en optimaal te laten genieten van zomer en winter biedt het project vele voorzieningen. Enkele van de voorzieningen zijn binnen en buiten zwembaden, spa & wellness, fitness, voorzieningen voor de kinderen en natuurlijk 24 uur bewaking. Vraag meer informatie voor alle voorzieningen.

Gelegen in het hart van Mediterraan Alanya, met wuivende palmen langs de weg, is dit de ultieme locatie aan de zuidelijke Turkse Riviera. Op slechts 400 meter van het beroemde Cleopatra strand en de Ataturk winkelboulevard om de hoek. Op loopafstand van restaurants, winkels en bars biedt Marine Residence u het ultieme woongenot onder de zon.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije