Appartement in Side€ 0,-

Vraag informatie aan

Real Turkey presenteert u vol trots deze appartementen in de prachtige badplaats Side. Een architectonisch hoogtepunt in het woningaanbod aan de Turkse Mediterrane kust. In een villastijl met slechts twee verdiepingen. De bovenwoning beschikt over een eigen privéterras van 70 vierkante meter. Het complex bestaat uit gelijkvloerse appartementen met twee of drie slaapkamers. Ziet u zich al wonen in Side?

  • 600 m2 buiten- en verwarmd binnenzwembad
  • villastijl ruime appartementen
  • glazen fitness op eiland 
  • 70 vierkante meter dakterras
  • unieke rustige liggen in een koele vallei
  • full service beheer

De woningen liggen op twee percelen. Het eerste perceel bestaat uit 38 appartementen met een oppervlakte van 8.800 vierkante meter. Het speciale zwembad is 587 vierkante meter. Andere voorzieningen zijn onder meer een verwarmd winterzwembad (indoor), een cafébar en een fitnesscentrum op een eiland in het oostelijk deel van het zwembad.Het tweede perceel bestaat uit acht appartementen met drie slaapkamers. Ze staan op tweeduizend vierkante meter grond. Het kleinere complex is nog exclusiever en heeft bijvoorbeeld een privé zwembad. Bewoners mogen gebruik maken van de voorzieningen op het hoofdcomplex.

Wilt u nog kans maken op dit uitzonderlijke project in Side?

Beschikbare appartementen

In het project vindt u 2 slaapkamer -en 3 slaapkamer appartementen. Het grootste deel van The Valley wordt bewoond door Belgen en Nederlanders.

Side

Populair toeristisch stadje opgetrokken rond de ruines van het antieke Side. Het stadje ligt op een schiereiland met een oude haven en een gezellig centrum met veel winkeltjes, bars & restaurants, ingeklemd tussen het rustige Ooststrand en het toeristische Weststrand.

Proefwonen in Side?

Wilt u proefwonen in een woning op dit subtropisch project? Wij brengen u eenvoudig onder in een van de appartementen. Neem contact op voor meer informatie.  

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije