Appartement in Alanya€ 179.000,-

Vraag informatie aan

Prachtig ruim penthouse in een mooi vakantiecomplex als een ideale aankoop voor vele gezellige familievakanties dichtbij het strand.

Het project ligt in het hart van het vakantieplaatsje Avsallar op enkel 450 meter van prachtige zandstranden. Avsallar heeft de beste stranden met zacht zand en mooie golven en erg veilig voor kinderen. Avsallar is een populair vakantieplaatsje tussen Antalya en 20 kilometer van Alanya. Winkels, bars, restaurants en medische services zijn allen te vinden direct in het centrum van Avsallar.

Vakantieproject

Het project ligt in de Fugla baai van Avsallar met een eenvoudige en veilige toegang tot het strand. Het project is verdeeld over een enorm grondstuk van 26.000 vierkante meter met 10 gebouwen. Elk gebouw telt 7 verdiepingen. Het penthouse heeft veel privacy omdat het op de bovenste verdieping van een van de gebouwen gelegen is.

Het project is een echt vakantiecomplex vol voorzieningen waar een 5 sterren hotel trots op zou zijn. Voorbeelden zijn,  buitenzwembaden, binnenzwembaden, aquapark, tennisbaan, volleybalveld, basketbalveld, speeltuinen, spavoorzieningen, cafetaria en restaurant, supermarktje en prachtige tuinen met diverse terrassen.

Penthouse

Het penthouse is heeft zeer ruime 7 zeer ruime kamers en meerdere balkons met een oppervlakte van 310 vierkante meter. Het penthouse is volledig ingericht. Twee kamers zijn ingericht als woonkamer en de rest als slaapkamer. Vanuit enkele kamers en diverse balkons hebt u een prachtig uitzicht op zee.

Direct te betrekken penthouse voor de beste vakantie herinneringen voor de hele familie.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije