Villa in Kusadasi€ 195.000,-

Vraag informatie aan

Gezellige familiewoning in Davutlar Kusadasi met extra prive appartement voor familie of vrienden en een mooie uitkijk op het bergachtige Dilek nationaal park.

Hoge woning in Davutlar/Kusadasi waarin de woonkamer een centrale rol vervuld. Ideale ruimte voor gezellige avonden met uw familie en vrienden en genoeg ruimte voor de kinderen om video's te bekijken op de flatscreen televisie of om spelletjes op de vloer te spelen. Eenvoudig via een korte toegang te bereiken op zichzelf staande keuken. Wendbare ruimtes om met meerdere mensen een maaltijd te bereiden en kleine eettafel om met enkele personen van een maaltijd te genieten.

De inbouwkast en een driedeurs kledingkast zorgen voor een zee aan opbergruimte in de hoofdslaapkamer . Een twee persoonsbed en een opmaaktafel met spiegel in de hoek zorgen voor de invulling van de slaapkamer, met nog voldoende ruimte om te bewegen. Nog twee slaapkamers voorzien van 1 persoonsbedden zorgen voor slaapplaatsen voor de hele familie.

Op de derde verdieping is het prive appartement waar familie of vrienden van privacy genieten. De kleine keuken en woonkamer leiden naar het enorme balkon dat uitkijkt over de turkooise zee die glinstert in de zon. De 2 persoons slaapkamer en badkamer zorgen voor een volmaakt appartement.

De brede strook van tegels met daarnaast een korte bloementuin zorgen voor de benodigde privacy. Het terras met ruimte voor een grote familie en uitzicht op de groen grijze bergen van het Dilek Nationaal Park leidt via een trap naar de tuin. De perfecte ruimte met barbecue en een te bouwen zwembad voor gezellige familiefeesten.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije