Villa in Side€ 240.000,- (260000)

Vraag informatie aan

Real Turkey biedt vijftien unieke villa's aan in het charmante Turkse dorpje Kalemler. Dichtbij Side en Antalya. Het complex ligt in het verlengde van het schilderachtige Taurus Gebergte. U heeft open zicht op het groene landschap en de zee.

Rustieke Turkse omgeving

U raakt gegarandeerd onder de indruk van de omgeving. Het landschap bestaat uit olijf-, citroen en sinaasappelbomen en rustieke pijnboombossen. Op het complex zelf staan ook olijfbomen en lavendel.

6,5 Kilometer verderop ligt een nieuw gebouwd strandpark met een mooi ontworpen wandelpromenade, bars en verschillende watersportfaciliteiten. Vanaf uw eigen villa kunt u gratis met de bus naar dit park.

Villa Side Turkije

Turkije villaHet ontwerp van de villa's bevat elementen uit de traditionele Turkse architectuur met modern landelijke Mediterrane invloeden. Dit levert een exclusief park op met veel privacy.

Elke villa beschikt over een stijlvol ontworpen tuin en privézwembad. Kies uit drie verschillende villa-ontwerpen met drie of vier slaapkamers en drie badkamers. De woonkamer en veranda's zijn zeer ruim ontworpen en voorzien van speciale decoraties. Buitengewoon smaakvol zijn de natuurstenen muren aan de binnenkant van uw villa.

Real Turkey vertelt u graag meer over dit project.

Beschikbare villa's

3 Slaapkamer villa's en 4 slaapkamer villa's

Side

Populair toeristisch stadje opgetrokken rond de ruines van het antieke Side. Het stadje ligt op een schiereiland met een oude haven en een gezellig centrum met veel winkeltjes, bars & restaurants, ingeklemd tussen het rustige Ooststrand en het toeristische Weststrand

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije