Appartement in Dalyan€ 50.000,- (vanaf prijs)

Vraag informatie aan

Wij hebben een mooi aanbod van droomwoningen in Dalyan voor uw beschikbaar. Bekijk ons woningaanbod of stuur ons een zoekopdracht. Met onze kennis van de woningmarkt in Dalyan vinden wij eenvoudig uw droomwoning in Dalyan.

Niet alleen in Dalyan maar ook in de directe regio van Dalyan kunnen wij u van dienst zijn. Zo hebben wij woningen of zoeken wij woningen voor u in:

  • Dalaman
  • Sarigerme
  • Ortaca
  • Koycegiz

Woningaanbod Dalyan

Nieuw appartement kopen in Dalyan
appartement Dalyan

Nieuwe vakantie appartement kopen in Dalyan Turkije. Woonkamer, open keuken, drie slaapkamer alles in een ruim en licht appartement.

Prijs:  € 115.000,-
objectn.r.: appdaly 

Drie kamer woning Dalyan te koop direct aan de rivier
Villa Dalyan Rivdaly

Woning in Dalyan te koop direct aan de rivier. Twee slaapkamers, twee badkamers en woonkamer met open keuken. De woning ligt in een prachtige tuin met gemeenschappelijk zwembad.

Prijs: € 95.000,-
objectn.r.: rivdaly

Leuke villa Dalyan met zwembad
villa Dalyan

Leuke villa net buiten Dalyan. De villa heeft een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De villa heeft een eigen tuin met prive zwembad.

Prijs: € 85.000,-
objectn.r.: vdaly 

Villa in Dalyan midden in het centrum
Villa Dalyan

Mooie ruime villa te koop in het centrum van Dalyan. De grote villa beschikt over een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een gemeenschappelijk zwembad bij de villa.

Prijs: € 140.000,-
objectn.r.: vilad

 Wilt u meer woningen zien of hebt u een zoekopdraht voor ons. Vul hieronder het contactformulier in en u hoort spoedig van ons.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije