Appartement in Kusadasi€ 50.000,-

Vraag informatie aan

Wij hebben een mooi aanbod van droomwoningen in Kusadasi voor uw beschikbaar. Vindt u het niet in ons aanbod dan stuurt u ons een zoekopdracht. Wij zoeken eenvoudig in Kusadasi en met onze kennis van de markt vinden wij zeker een geschikte woning voor u.

Niet alleen in Kusadasi maar ook in de directe regio van Kusadasi kunnen wij u van dienst zijn. Zo hebben wij woningen of zoeken wij woningen voor u in:

  • Davutlar
  • Guzelcamli
  • Sogucak

Greep uit ons aanbod in Kusadasi

Enkele woningen uit ons Kusadasi aanbod om u een idee te geven maar het aanbod is veel groter dus neem contact met ons op voor specifieke woningen.

NIEUW IN AANBOD KUSADASI!

Appartement Paars KusadasiWijds zeezicht drie kamer woningen op een ideale locatie kort bij het centrum van Kusadasi voor een fantastische prijs.

Prijs: € 48.000,- vanaf
objectnr.:paars

Meer informatie

Ontbijten met dit uitzicht?

Villa Kusadasi zeezichtVier slaapkamer villa met uitzicht op de hele baai van Kusadasi vanaf elke verdieping. Een villa voor meer dan alleen vakantie!

Prijs: € 110.000,-
objectnr.: vkfh104

Meer informatie

 

Luxe Kusadasi villa te koop erg goede prijs

Villa Kusadasi te koop4 kamer villa in grote tuin met panorama zeezicht en prive zwembad. Andere villa's staan te koop voor € 300.000,-.

Prijs: € 200.000,-

objectnr.: kvbm101

Meer informatie

 

Gloednieuwe luxe appartementen

Strand appartementen Kusadasi  

Vakantie appartementen 100 meter van het strand; Ladies Beach. 3 en 4 kamerwoningen in een luxe complex met zwembad en meer.

Meer informatie

     

Luxe zeezicht appartementen Kusadasi

zeezicht appartement Kusadasi  

Zeezicht 3 en 4 kamer appartementen in het centrum van Kusadasi. Vanuit uw huis hebt u prachtige uitzichten over de haven en de zee van Kusadasi. De huizen zijn ruim gebouwd voor optimaal woongenot.

Prijs: vanaf € 110.000,-

Meer informatie

     

Wilt u meer woningen zien of hebt u een zoekopdracht voor ons. Vul hieronder het contactformulier in en u hoort spoedig van ons.

Vraag informatie aan Bekijk de foto's

Ontvang meer informatie of stel uw vraag

Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk meer informatie.

* = verplicht


« Overzicht woningen in Turkije