Hisaronu is een populaire en prachtige plaats ten zuidwesten van Marmaris. De golf van Hisaronu is groot vergeleken met andere golfen en het biedt mooie kansen voor reizigers. Op de 22 kilometer lange weg van Marmaris naar Datca ziet u het bord naar wijst naar Hisaronu. De weg is fantastisch met de golf van Hisaronu aan de ene kant en de Gokova golf aan de andere kant. Wij adviseren een rit op de weg van Marmaris naar Datca. U zult gefascineerd zijn door de natuur en de omgeving.

Foto's Hisaronu Marmaris

De zee is ondiep en het zand is tegelkleurig. Hisaronu is voor mensen die genieten van een kalme en rustige vakantie. Het water en de frisse lucht in Hisaronu is erg goed voor mensen met astma en hartproblemen. In het seizoen is het soms winderig waardoor surfers de plaats ook bezoeken. Een van de drie punten om te paardrijden rond Marmaris is in Hisaronu. U kunt rijden langs de kust en in de bossen. De regio huist ook de antieke stad Bybassos waar u een gevoel voor oude tijden krijgt als u er rondloopt.

Wat te doen in Hisaronu

In Hisaronu geniet u van grote stranden, de zon en de zee. Een andere attractie in Hisaronu is windsurfen. De golf is erg geschikt om te surfen als het winderig is.

De regio is erg populair om te paardrijden. Diverse clubs organiseren tours langs de zee of in het bos. Ook leert u rijden als u beginneling bent. Vaak hebben de clubs ook zwembaden en restaurants. U geniet zeker.

De antieke stad Bybassos ligt dichtbij het stadje. Er is een tempel genaamd “Hemithea” op de berg Eren. De resten behoren tot de tempelstad Kastabos. Ook ligt er een kasteel uit de middeleeuwen op de berg.

Een van de vele boottrips is zeker een aanrader. U bezoekt baaien en stranden zoals de Inbuku baai, Kartal baai, Tavsan eiland en Bencik haven.