Ciftlik is een leuke plaats ten zuidwesten van Marmaris. Op de eerste kilometer naar Sogut van Bayir ziet u het bord naar Ciftlik.

De weg naar Ciftlik is bergafwaarts en u hebt een fantastisch panorama over het landschap in de omgeving. Aan de ene kant is de Ciftlik baai en aan de andere kant verschijnt de Hisaronu golf. De omgeving is fantastisch bedekt met pijnboombossen.

Foto's Ciftlik Marmaris

Ciftlik is beroemd om het zandstrand. Het zand is zeldzaam in en rond de Marmaris baaien. De zee is altijd helder in Ciftlik en het strand bedekt de hele baai. De baai is een populaire pitstop voor de dagelijkse boottours. Het strand is druk door de bezoekers hiervan. De Gebekse baai dichtbij het strand is ook een populaire aanlegplaats voor de reizigers.

Wat te doen in Ciftlik

In Ciftlik hebt u gezelschap van de mooie stranden, de zon en de zee.

Een andere attractie in Ciftlik is duiken. De rotsachtige bodem aan beide zijden van de baai is geschikt om te duiken. Om te zwemmen of te duiken kunt u ook naar de Gebekse baai dichtbij de Ciftlik baai. In de Gebekse baai ziet u de resten van een oude kerk.

Een vakantiedorp, een 4 sterren hotel en enkele pensions zijn er voor accommodatie. Er zijn ook restaurants en bars aan de kust voor toeristen.